Foyer Matinee: Myrddin en Imre De Cauter

world music , classical
during the day
Sun21.03.21

Omwille van de aanhoudende coronapandemie werd dit concert geannuleerd. Tickethouders werden op de hoogte gebracht voor de verdere afhandeling van hun tickets. 

  • Dit concert krijgt een online alternatief via Sound of Ghent. Lees meer.

Muziek als familiezaak

De Gentse gitarist Myrddin is een absolute meester binnen de hedendaagse flamenco. Wie al een concert meemaakte kan getuigen van zijn diepgravende emotie en verbluffende technische bereik. Vaak gaat zijn muziek door merg en been.

Met zijn dochter Imre op cello schuift hij een nieuwe generatie naar voren. Samen begeven ze zich in een warm universum tussen flamenco en klassieke muziek. 

De familie De Cauter

Myrddin groeide als jongste zoon van Koen De Cauter op in een vermaarde kunstenaarsfamilie, in een levendig huis met een alarmerend aantal muziekinstrumenten. Kunst was er geen luxe of entertainment, het was het kloppende hart. 

Ook Imre is doordrongen van muziek. In 2018 debuteerde ze aan de zijde van haar vader op Gent Jazz. De start van een bloeiende carrière.

Ik luister naar Myrddin en laat me gewillig opnemen in zijn tastende meditatie, die anonimiteit suggereert en getuigt van een diep lyrisch ervaren.

Wannes Van de Velde

Program

Foyer Matinee is een reeks van aperitiefconcerten in de foyer op de derde zondagmiddag van de maand. Telkens spelen muzikanten een intiem akoestisch concert.

Reserveren voor -12-jarigen kan via tickets@handelsbeurs.be

Location

Foyer

within the framework of

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

By subscribing, you agree the privacy statement of Handelsbeurs.
More information about the newsletters

Discount formula for regulary visitors

Take your advantage with the subscriptions and have a look at the season tickets.

Order tickets