Music is Music

De Handelsbeurs leeft volgend seizoen naar het credo ‘Mr. Gershwin, music is music’. Dit is een uitspraak van componist Alban Berg, toen George Gershwin na het horen van Bergs strijkkwartet twijfelde welk van zijn eigen stukken goed genoeg was om voor hem te spelen.

De Handelsbeurs leeft volgend seizoen naar het credo ‘Mr. Gershwin, music is music’.

Dit is een uitspraak van componist Alban Berg, toen George Gershwin na het horen van Bergs strijkkwartet twijfelde welk van zijn eigen stukken goed genoeg was om voor hem te spelen.

Wat kan je verwachten?

Muziek is muziek, ongeacht het genre. In de Handelsbeurs kleurt jazz dus oriëntaals of neemt net de vorm aan van een rockconcert. Klassieke muziek krijgt dan weer weerklank in jazz en wereldmuziek.

Het geeft een rijke mengelmoes. Geef je over aan concertervaringen 'over de grens' door middel van volgende concertreeksen:

strong voices - basis €64 / (-26/65+) €52
Vier concerten waarin markante vrouwenstemmen met een straf verhaal centraal staan. Muzikaal zijn ze erg verscheiden, maar allen staan ze garant voor passie en begeestering.

ears wide open - basis €55 / (-26/65+) € 45 / student €28
Een concert in het volledige duister of in een sfeervolle kerk? Ears wide open bundelt een aantal jazz en klassieke concerten met aparte formules, waar volledig wordt ingezet op de optimale luisterbeleving.

piano mix - basis €82 / (-26/65+) €67 / student €35
Dit abonnement toont je wat de pianotoets te bieden heeft. Sturm und Drang naast levende legendes laten je de genregrenzen tussen jazz en klassiek vergeten.

strings attached - basis €72/ (-26/65+) €57 / student €28
Een reeks rond snaren in alle vormen en maten. Welk muziekgenre hen ook aan het trillen krijgt, de gestreken, getokkelde en gehamerde snaren krijgen alvast prachtartiesten cadeau.

safari - basis €60 / (-26/65+) €50
Jij bent een muzikale alleseter maar je hebt nood aan een paar suggesties? Safari geeft een fijne selectie uit het gevarieerde Handelsbeursaanbod. Op ontdekking!

Gepubliceerd op wo 29.06.16