Fiets mee met Hart boven Hard

Het burgerinitiatief HART BOVEN HARD verzamelt op 15 december om 10u00 aan Kunstencentrum Vooruit voor een fietstocht door de stad. De route loopt langs verschillende solidariteitspiketten doorheen de stad, waar HARTenwensen worden uitdragen. Hier een oproep tot solidariteit, om mee te doen.

14 DECEMBER: ALLES VAN WAARDE...

Op de vooravond van de nationale staking stuurt Hart boven Hard Gent een signaal van ongenoegen aan de huidige regeringen in het kader van hun regeringsbesluiten en besparingspolitiek.

Gezinnen, twijfelaars, stakers, wie misnoegd is,... iedereen is welkom vanaf 15u00 bij Sint-Jacobs voor een volksfeest met muziek, interactie, inhoudelijke intermezzo's en ludieke acties. Om middernacht slutien we af, want dan staken we. Er wordt niet geroepen, maar geluisterd en verbonden. De opbrengst gaat naar Hart boven Hard.

15 DECEMBER: NATIONALE STAKING

Hart boven Hard verzamelt op 15 december om 10u00 aan Kunstencentrum Vooruit voor een fietstocht door de stad. De route loopt langs verschillende solidariteitspiketten doorheen de stad, waar HARTenwensen worden uitdragen.

Praktisch

- 10u00 vertrek aan de fietsenparking van Kunstencentrum Vooruit
- Breng een eigen fiets mee
- Zorg voor voldoende fietsverlichting en een fluo hesje
- De fietstocht wordt begeleid en rijdt langs een veilig parcours
- De route is ongeveer 20km
- Alle leeftijden welkom

>> Volg de acties van HART BOVEN HARD op facebook

Gepubliceerd op di 09.12.14