Drummers en percussie op Ha'fest

Liefhebbers van creatieve ritmes kunnen hun hart ophalen tijdens Ha'fest. Volgende performances ontsproten uit het brein van een percussionist.

Karen Willems met Inwolves (cd-release) - za 05.05 in de concertzaal 

De cd-release van haar derde plaat Color In The Zoo, met stevige elektronicatapijten, dromerige field recordings en psychedelische melancholie. 

Luister naar de eerste teaser van de plaat ▸
Lees het interview 'Ontsnappen aan de chaos' in de maandbrochure ▸

‘Mijn buren moeten ook nogal opgekeken hebben bij het horen van al die vreemde geluiden, toeters en bellen, het gezang en de lachsalvo’s.’

Jim Black met Malamute - vr 04.05 in de concertzaal 

Het Amerikaanse drumicoon met zijn nieuwste band. Goed voor een explosie van psychedelische energie, wilde improvisaties en soundscapes van samples om de boel extra op te fleuren.

Luister naar een live fragment ▸

Stéphane Galland met (The Mystery of) KEM en Ravi Kulur - za 05.05 in de concertzaal 

De drummer van de iconische band Aka Moon verzamelde muzikanten Sylvain Debaisieux (sax), Bram De Looze (piano) en Federico Stocchi (bas) rond zich. Voor de wereldse toets zorgt de Indiase muzikant Ravi Kulur op Carnatische fluit. 

Luister naar een live fragment ▸

Aya Suzuki solo op marimba - za 05.05 in de foyer

Deze Japanse heeft een achtergrond in klassieke muziek, die ze maar al te graag combineert met tribaal aandoende improvisaties op allerhande percussie-instrumenten. Ze soleert twee maal met Bach in de foyer.

Luister naar een live fragment ▸

Al deze concerten maken deel uit van Ha'fest op 4 en 5 mei, omringd door andere performances, installaties en concerten.

Bekijk en beluister het volledige programma

Ha'fest dag 1 op 4 mei / met o.a. Jaga Jazzist en Jim Black's Malamute ▸

Ha'fest dag 2 op 5 mei / met o.a. Ansatz der Maschine en Inwolves ▸

Gepubliceerd op do 15.03.18