Zonzo Compagnie: ‘THELONIOUS’ (6+)

jazz
voor kinderen
za01.02.20

Muziektheater met Monk (6+)

Na het succes van Mile(s)tones richt Zonzo Compagnie haar pijlen op een volgende jazzlegende: pianist Thelonious Monk. De Morgen en De Standaard gingen alvast voor de bijl. “Jazz bereidt kinderen voor op een leven vol verrassingen.”

Met live muziek en video gidsen drie muzikanten kinderen vanaf zes jaar doorheen een bewogen leven, even grillig als geniaal. Spring mee op de beboptrein, het wordt een waanzinnige rit. Ook heerlijk voor volwassenen vol kinderlijke verwondering.

“In Thelonious krijgen een drummer, een bassist en natuurlijk een pianist jong en oud aan het syncopisch klappen, zingen en bijna swingen.”

Theaterkrant

In Thelonious draait het niet om feiten, het draait helemaal om de muziek. Geholpen door de video en de fratsen van de muzikanten pakt die de zaal volledig in – elk nummer een nieuw hoogtepunt.

De Standaard ★★★★

Foto © Rudy Carlier

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met Handelsbeurs, Krokusfestival, KAAP en De Grote Post. Met de steun van Vlaanderen en het Creative Europe Programme van de Europese Unie.

Extra info

Fulco Ottervanger (piano), Lieven Van Pée (bas), Simon Segers (drums), Nele Fack / Studio Sandy (videokunst), Benjamin Vandewalle (regie), Pieter Nys (technisch ontwerp), Johanna Trudzinski (kostuums), Steven Bontinck (techniek)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸