Zonzo Compagnie: Koper & Vel (6+)

aanstekelijk
pop / rock / song
voor jonge oren (6+)
za07.11.20

De Handelsbeurs sluit wegens corona tijdelijk de deuren. Via livestreams zoeken we nieuwe manieren om muzikanten te verbinden met hun publiek. 

Een opzwepende ode aan de fanfare

Fanfaremuziek draagt ons door elk ritueel in het leven. Nu eens met een feestelijke uitnodiging om te dansen, dan weer een statig eerbetoon of een streepje troost in de rouwstoet. Het klinkt als het ware zoals het leven zelf. Koper & Vel brengt een ode met een woordeloos en opzwepend theaterconcert.

Voor heel de familie

Met twee percussionisten en zeven koperblazers vind je negen muzikale klasbakken en karakterkoppen op podium. Ze rekken het concept 'fanfare' op in alle richtingen, vergezeld door merkwaardige danspassen. Dat klinkt grotesk en absurd of ingetogen en sober, maar altijd écht: met adem, zweet en ritmes die doen bewegen.

Regisseur/choreograaf Randi De Vlieghe en de Borgerhoutse HOP FROG Fanfare brengen een universeel, muzikaal en levendig verhaal. Het gaat over de mens in al zijn overmoed, wreedheid, zachtheid, kwetsbaarheid, veerkracht en levenslust.

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met HOP FROG Fanfare

Programma

Verloop van de dag

14u - 14u50 Koper & Vel
Randi De Vlieghe (regie, choreografie), Bert Bernaerts en Koen Bollen (composities), Isa Janssens (kostuums), Stephan Vanfleteren (productiebeeld), HOP FROG Fanfare (muzikale uitvoering)
HOP FROG Fanfare
Tim Coenen (basdrum, gitaar), Tijl Piryns (snaredrum, compositie), Glen De Jonghe (sousafoon), Loes Minnebo (trombone), Bert Bernaerts (trompet, compositie), Peppi Pepermans (altsax), Hanne De Backer (baritonsax, compositie), Koen Bollen (sopraansax, compositie), Mario Conjaerts (trompet)

Blijf je graag op de hoogte van het kinderaanbod? 
Schrijf je in op de mailinglijst

Dit is een concert met beperkte beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

In het kader van

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker? Vanaf 4 concerten krijg je korting.

Hoe meer verschillende tickets je in één keer aankoopt, hoe meer korting.

Tickets bestellen?

Korting à la carte

  • Klein parcours • 4 of 5 concerten • -10% korting op de voorverkoopprijs van losse tickets
  • Middel parcours • 6 of 7 concerten • -15% korting op de voorverkoopprijs van losse tickets
  • Groot parcours • 8 of meer concerten • -20% korting op de voorverkoopprijs van losse tickets

Bestel à la carte online ▸