Zonzo Compagnie: Farfelu (5+) ◉ livestream

pop / rock / song, global sounds
families / jonge oren
livestreams
overdag
vr19.02.21

Het concert is begonnen! Kijk nog mee of uitgesteld (+ 2 dagen). 
Tickets verkrijgbaar tot 21 februari om 22u. > Bestel hier

Een knotsgek cineconcert voor 5+

Een spervuur van knotsgekke animatiefilmpjes. Een muzikale duizendpoot. En heel veel kabaal. Farfelu betekent zoveel als gek, bizar, extravagant. In deze voorstelling gaan we voor gek, gekker, gekst! 

Voor je ogen passeert een parade van vreemde figuren, zotte machines en bizarre beestjes. Ze worden tot leven gewekt met gebonk, gepiep, getsjak, geflatsj, geboempatat en klanken die muzikant Rémi Decker uit z’n mouw schudt. 

Hoe klinkt dat?

Muzikaal zijn invloeden te horen uit traditionele folk, naadloos overgaand in bruitage en abstracte klanken. Rémi fungeert als one man band en zet zijn talent als multi-instrumentalist maximaal in, switchend tussen doedelzak, gitaar, banjo, fluiten, duimpiano en allerlei slagwerk.

Visueel worden de filmpjes aaneen geregen dankzij nieuwe visuals van Beatriz Bagulho, waarin een animatieversie van Rémi opduikt die met zijn alter ego op scène in dialoog gaat. 

Een productie van Zonzo Compagnie in coproductie met JEF Festival. Met de steun van Vlaanderen en Cultuurcentrum Het Gasthuis.

visuals © Beatriz Bagulho
foto © MOOV
Powered by Baloise

Programma

Farfelu
Rémi Decker (muziek & muzikale uitvoering), Beatriz Bagulho (visuals), Laura Miranda Moreno (assistentie animatie), Arthur De Vuyst, Wouter Van Looy (decor)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz