Titi Robin trio & Roberto Saadna voor Jonge Oren (6+)

pop / rock / song
families / jonge oren
vr10.03.23
17u Deuren
17u45 Concert
18u30 Maaltijd
€ 9.1 Early Bird
€ 13 Basis
€ 8 -12 jaar
€ 2.6 Uitpas met kansentarief / EDC
€ 10 Maaltijd volwassenen
€ 7 Maaltijd kinderen

Avontuurlijke muziek op kindermaat

Waarom zouden kleine mensen grote muziek niet kunnen smaken? Speciaal voor jonge oren vanaf 6 jaar organiseert de Handelsbeurs een reeks fantastische concerten op kindermaat.

Bands die ’s avonds voor een volwassen publiek spelen, halen eerder op de dag hun kunsten uit de kast voor kleine luisteraars. Dolle grooves om op te dansen, knisperende klanktapijten om bij weg te dromen, melodieën die je meenemen naar verre landen of magisch gezongen verhalen: kruip dicht bij de muzikanten en duik elke keer opnieuw mee in een unieke belevenis.

Hapklaar met een maaltijd erbij

Om de avond hapklaar voor drukbezette ouders te maken, voorzien we aansluitend in onze foyer een heerlijke kindvriendelijke maaltijd. Zo kan iedereen na het concert met een voldaan gevoel naar huis.

Titi Robin trio & Roberto Saadna voor Jonge Oren (6+)

Titi Robin en Roberto Saadna nemen je mee naar warme oorden rond de Middellandse Zee. Daar verzamelen na het vallen van de avond mensen zich om op de pleinen van dorpen en steden samen muziek te maken. 

Titi speelt bijzondere instrumenten. Van ver lijken ze wat op gitaren, maar dat zijn ze niet: de Arabische oud en de Griekse bouzouki. Hun klanken heb je misschien zelfs nog nooit eerder gehoord. Met accordeon en percussie erbij vormt het een unieke wereld waar Roberto Saadna met zijn prachtige stem een verhaal door weeft. Een onvergetelijke trip voor jong en iets ouder.

Hongerige magen

Wie honger heeft na het concert, kan aansluitend om 18u30 in onze foyer terecht.
Deze keer op het menu:

  • veggieballetjes in tomatensaus met frietjes
    Reserveer de maaltijd op voorhand samen met je ticket.

Foto © Fabien Tijou

Programma

Titi Robin (guitar, oud, bouzouki), Roberto Saadna (voice, guitar, palmas), Francis Varis (accordion), Ze Luis Nascimento (percussion), Guillaume Dubois (sound, direction)
Blijf je graag op de hoogte rond het kinderprogramma? (6+)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz