Sohnarr invites

pop / rock / song
do31.03.22

Herwerking met vrienden - totaalconcept met muziek, expo en installaties 

In mei 2020 bracht Patricia Vanneste onder de naam Sohnarr haar debuutalbum Coral Dusk uit. Een plaat die ze op de meest afgelegen plekken van Zweden en Noorwegen componeerde en opnam. In 2022 vormen die nummers de basis voor een herwerking met en door niet de minste muzikale vrienden. 

In de Handelsbeurs wordt het een totaalconcept met intieme livemuziek, expo en installaties. Ansatz Der Maschine, Paulette Verlee, Avondlicht en Chantal Acda zijn alvast van de partij.

Coral Dusk - Reworked

Het voorbije jaar nodigde Patricia acht diverse artiesten uit om elk één nummer van Coral Dusk als inspiratiebron te gebruiken voor een persoonlijke herwerking. De volledige plaat Coral Dusk - Reworked wordt verwacht op 4 maart 2022. Dat vieren we exclusief in de Handelsbeurs, een unieke belevenis.

Reworked by Chantal Acda

Na reworks van 'Tiptoe' en 'Radar', werd nu ook 'Playing Hard To Get' onder handen genomen door niemand minder dan Chantal Acda.

In deze rework blenden de werelden van Chantal Acda en Sohnarr op een heel natuurlijke manier. Geen doordachte arrangementen of beats, maar puurheid en intuïtie vormen de leidraad. Net zoals het origineel tot stand kwam in één enkele take, rechtstreeks vanuit de buik gespeeld, werd deze herwerking ook aangevuld met de hartverwarmende gitaar en stem van Chantal die spontaan kwamen bovendrijven bij het horen van het nummer. Een samenwerking waarin perfectie plaats maakt voor expressie.

Ik heb er voor gekozen dit niet tot in de perfectie te polijsten. Dat past immers niet bij het plaatje van natuur en rauwheid, de plek waar ik mezelf hand in hand voelde gaan met het werk.

Chantal Acda

Programma

Line-up verdeeld over verschillende podia
Sohnarr, Ansatz Der Maschine, Paulette Verlee, Avondlicht en Chantal Acda
Extra in het gebouw
* Videoprojecties en muziekinstallaties
* Een vleugje lithografie, fotografie en schilderkunst dat in samenwerking met Sohnarr tot stand kwam.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz