Secret Garden: Alhamwy Vandenabeele Quintet

global sounds
wo22.07.20

Om 20u speelt Joachim Badenhorst op Secret Garden. Wil je zowel tickets voor hem als het Alhamwy Vandenabeele Quintet, kies je best voor een combiticket.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

Alhamwy Vandenabeele Quintet

De voorbije maanden hield violist Wouter Vandenabeele menig mens op de been met een dagelijkse verfrissende portie muziek online. Shalan Alhamwy trommelde voor de Handelsbeurs bovendien zijn strijkorkest Picea Orientalis op. Beide hartverwarmend. 

Voor dit nieuwe ensemble plukten ze muzikanten uit hun omgeving. Vijf persoonlijkheden voegen hun eigen bijzondere stijl uit alle windstreken toe aan een unieke samenwerking. Folk en klassiek versmelten met het Midden-Oosten en melancholie.

Foto © Anna Lewanska

Programma

Alhamwy Vandenabeele Quintet
Wouter Vandenabeele (viool), Shalan Alhamwy (viool), Jeroen Knapen (gitaar), Lode Vercampt (cello), Sara Salverius (accordeon)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Veiligheid voorop tijdens corona

Vanaf 7 maart 2022 gelden volgende huisregels.

  • Er is ventilatie met CO2-meter.
  • Ben je ziek? Blijf dan thuis.

Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs ▸