Sara Salverius & Aino Peltomaa voor Jonge Oren (6+)

families / jonge oren
vr17.02.23
17u Deuren
17u45 Concert
18u30 Maaltijd
€ 9.1 Eary Bird
€ 13 Basis
€ 8 -12 jaar
€ 2.6 Uitpas kansentarief / EDC
€ 10 Maaltijd volwassenen
€ 7 Maaltijd kinderen

Avontuurlijke muziek op kindermaat

Waarom zouden kleine mensen grote muziek niet kunnen smaken? Speciaal voor jonge oren vanaf 6 jaar organiseert de Handelsbeurs een reeks fantastische concerten op kindermaat.

Bands die ’s avonds voor een volwassen publiek spelen, halen eerder op de dag hun kunsten uit de kast voor kleine luisteraars. Dolle grooves om op te dansen, knisperende klanktapijten om bij weg te dromen, melodieën die je meenemen naar verre landen of magisch gezongen verhalen: kruip dicht bij de muzikanten en duik elke keer opnieuw mee in een unieke belevenis.

Hapklaar met een maaltijd erbij

Om de avond hapklaar voor drukbezette ouders te maken, voorzien we aansluitend in onze foyer een heerlijke kindvriendelijke maaltijd. Zo kan iedereen na het concert met een voldaan gevoel naar huis.

Sara Salverius & Aino Peltomaa voor Jonge Oren (6+)

Als Sara Salverius op haar accordeon speelt, lijkt het wel alsof een duizendpoot aan het werk is. Zonder te kijken zweven haar vingers vliegensvlug over de toetsen en knoppen en tovert ze de meest prachtige melodieën tevoorschijn uit haar indrukwekkende instrument. 

Tijdens dit concert staat ze op het podium met zangeres Aino Peltomaa. Haar stem klinkt puur en helder als de ijskristallen tijdens de winter in het hoge noorden van Finland, waar ze vandaan komt. Samen weven ze feeërieke muzikale verhalen, die zich als een zacht, warm deken rond je wikkelen en je volledig betoverd achterlaten.

Hongerige magen 

Wie honger heeft na het concert, kan aansluitend om 18:30 in onze foyer terecht voor heerlijke veg-au-vent met frietjes (7€ kinderen / 15€ volwassenen – op voorhand te reserveren).

Programma

Blijf je graag op de hoogte rond het kinderprogramma? (6+)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz