Novastar: 'In The Cold Light Of Monday' / support: Nana Adjoa​

aanstekelijk
pop / rock / song
di23.04.19

Nieuw album In The Cold Light Of Monday

Joost Zweegers verkeert in de vorm van zijn leven. Na een voortreffelijke festivalzomer met als hoogtepunten de mainstage op Rock Werchter, Bospop, Lokerse Feesten en Pukkelpop én de grote zaal van AB maakt Novastar zijn terugkeer.

Vier jaar na Inside Outside verscheen in het najaar het nieuwe album In The Cold Light Of Monday. De herfst en winter waarin de nieuwe plaat werd opgenomen, uit zich duidelijk in de nummers. Ze geven de warmte, tederheid en artistieke vrijheid weer. 

Nieuwe singles ‘Home Is Not Home’, ‘Holly’ en het bloedmooie ‘Cruel Heart’ zijn meteen herkenbaar als Grote Novastar. Ze nestelden zich in geen tijd op de radiozenders én in de harten van de luisteraars.

Joost laat zien dat de lange pauze verfrissend werkte. Het ouder werk kreeg een opvallend heldere, krachtige aanpak mee en de nieuwe nummers werden enthousiast onthaald door het publiek. Verwacht je dit voorjaar dus aan een reeks popnummers die je vastgrijpen en niet meer loslaten.

Support: Nana Adjoa

Nana Adjoa is een Nederlands-Ghanese artieste, die prachtig gelaagde liedjes, vol mooie details en dromerige teksten schrijft.

i.s.m. Democrazy

20u15 support: Nana Adjoa​
21u15 Novastar

Dit is een concert i.s.m. Democrazy. Democrazy organiseert de ticketverkoop. Cadeaubonnen van de Handelsbeurs gelden niet voor dit concert. Vragen over tickets of over kansentarief, kan je richten aan contact@democrazy.be of je kan bellen naar 09 223 22 27.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸