MDCIII invites: Peenoise & DJ Marcelle

pop / rock / song, jazz
vr07.10.22
20u00 Deuren
20u30 Peenoise
22u00 MDCIII
€ 22 VVK
€ 25 ADK
€ 5 Uitpas

Dubbele verjaardag gecureerd door MDCIII

VIERNULVIER en Handelsbeurs presenteren: MDCIII, Peenoise & DJ Marcelle. DeHandelsbeurs wordt 20 jaar, en ook het monument De Vooruit blaast 40 kaarsjes uit. Om onze verjaardag te vieren organiseren we op 7 oktober samen een avondje met fijne concertjes op twee locaties.

De avond cureren doet MDCIII, een band die door beide huizen een graag geziene gast is. MDCIII invites Peenoise en DJ Marcelle. De avond begint in Handelsbeurs en eindigt bij VIERNULVIER in De Vooruit.

MDCIII

Het trio MDCIII is terug van nooit echt weggeweest. Denk: modulaire drums, processed saxophone sounds, improvisatie en pulserende grooves. Na een eerste EP, MDCIII ft. Sylvie Kreusch, en hun internationaal gerenommeerde album 'Dreamhatcher' knalt het double-drummed saxofoontrio rond Mattias de Craene, Simon Segers en Lennert Jacobs terug de wereld in. Nieuwe plaat 'Drawn in Dusk' (release 30 september via W.E.R.F. Records) belooft al even energiek, fris en wild te worden als 'Dreamhatcher'.

PEENOISE

Voor hun nieuwe album “Rooms to Dark Boats in the Night and Views in the Light” neemt Peenoise je mee op een quadrofonische (surround) reis door audio-architectonische kamers. In de ene kamer is er vreugde en hoop, in een andere duisternis en mysterie. Het publiek bevindt zich in het midden van de zaal omringd door het geluid en de performers.

Organisatie: VIERNULVIER & Handelsbeurs Concertzaal
foto © Alexander Popelier

Programma

20u30 Peenoise in de Handelsbeurs
Cesar De Sutter-Pinoy Gilles Vandecaveye-Pinoy, Titus De Sutter-Pinoy, Karel Naessens, Simon Raman (performance)
Peter Desmedt (geluidstechniek), Cesar De Sutter-Pinoy (muziek)
22u00 MDCIII in VIERNULVIER
Mattias De Craene (sax), Lennert Jacobs (drums), Simon Segers (drums)
23u - 1u DJ Marcelle

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz