Mauro Pawlowski: 'Eternal Sunday Drive' / support: Hi Hawaii

pop / rock / song
vr05.11.21

Opgelet, voor dit concert krijg je enkel toegang met een Covid Safe Ticket.
Lees hier meer over de covid-regels van de Handelsbeurs.

Grenzeloze melodieuze popmuziek

Mauro Pawlowski brengt na 20 jaar zijn eerste album onder eigen naam uit. Eternal Sunday Drive verschijnt na de zomer, de eerste singles 'Always Someone', 'Spotlight' en 'The Silent Sky' kan je al kennen. Grenzeloze melodieuze popmuziek voor zij die het willen.

Mauro is wat je een ‘rock royalty’ zou kunnen noemen. Hij is een van de sleutelfiguren in de Belgische hedendaagse muziekscene sinds hij in 1992 zijn carrière begon als frontman van de beruchte cultband Evil Superstars. 

De onverzadigbare Mauro was jarenlang lid van dEUS, maar hij was ook het brein achter talloze andere muzikale projecten en alter ego's. Hij had een hand in meer dan 100 albums, and counting. 

Mauro komt nu met een nieuw soloalbum, iets waar een generatie muziekliefhebbers het afgelopen decennium naar heeft verlangd.

Support: Hi Hawaii

Hi Hawaii is een Brussels muzikaal duo van Jens Bouttery en Lennart Heyndels. De twee gedijen op basis van hun kennis in free jazz, hedendaagse muziek, pop, theater en filmmuziek. De habitat bevindt zich dus tussen catchy pop en grenzeloze improvisatie. Hun uiterst meezingbare teksten verwijzen naar de absurditeit, het geluk, en het ongeluk des levens.

Na twee EP's, GeRoeZeMoeS en Yours or Mine?, brachten ze dit jaar hun debuutalbum uit. In The list hebben ze hun klank uitgebreid met koperblazers, fluiten en strijkers die inmengen met de modular synths. De plaat is een ongebreidelde persoonlijke trip met het aura van een flipperkast die je tegelijkertijd aan het dansen, lachen en huilen maakt.

It must have been at the 5th minute that we realised that any resistance was futile even in the back of the hall. We would have sworn a 5-piece band was giving it’s best.

Indiestyle

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal
i.h.k.v. 40 jaar Democrazy
foto © Michiel Venmans

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz