Liedjes met Wortels XL * Zonzo Compagnie (5+)

pop / rock / song, global sounds
families / jonge oren
za07.05.22

Liedjes zoeken over heel de wereld (5+)

Ooit was er een man die met een bandopnemer onder de arm de hele wereld afreisde. Zijn doel: de mooiste volksliedjes opnemen en ervoor zorgen dat ze nooit verloren zouden gaan. Zijn naam: Alan Lomax.

Muzikant Jan Van Outryve koos de mooiste liedjes uit Lomax' gigantische archief, bewerkte ze voor een zeskoppige band en vulde er twee prachtige cd’s mee. Met Liedjes met Wortels XL brengt Jan het allerbeste uit deze cd’s live, mét de volledige band.

Voor je staan Aline Goffin, Naomi Beeldens en Aleksandra Popovska, drie schitterende zangeressen die het beste van zichzelf geven. Achter hen, een unieke band met een rijke veelkleurige sound. Samen brengen ze muziek om te feesten, te huilen, te slapen, te herinneren, op avontuur te trekken, ... Stuk voor stuk juweeltjes met een eigen verhaal. 

Verwacht je aan een bruisend en ontroerend concert voor iedereen vanaf 5 jaar.

Een productie van Zonzo Compagnie met de steun van Vlaanderen en Stad Antwerpen.
foto © Louis Pauchet

Programma

Aline Goffin, Naomi Beeldens & Lieselot De Wilde (zang), Jan Van Outryve (ukulele, luit, citer), Didier Francois (nyckelharp), Tijl Piryns or Sep Francois (percussie), Tim Vandenbergh (contrabas), Pieterjan Seynave (techniek)
Blijf je graag op de hoogte rond het kinderprogramma? (6+)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz