Kraakpand #3 met oa Jim cole & Zander

di21.11.06

De voorbije jaren stonden in de Handelsbeurs heel wat grote namen op het podium. Ze hebben één ding gemeen: ooit zijn ze klein begonnen. ‘Kraakpand’ stelt één keer per maand het Ha’-podium open voor beloftevolle muzikanten.

Zander

In 2001 werd Zander opgericht door een aantal groepsleden van Westtalent-finalist “Datsun”. De ambitie was om muziek te maken die zowel vernieuwend is, als aanspreekt bij het grote publiek. “Dentalis” is hun eerste album. De remake van het 80’s-nummer ‘Maniac’ bleek een schot in de roos. De single haalde de speellijsten van Radio 1. De muziek laat zich omschrijven als "rock meets electropop" of “een klank van techno light tot sferische post new wave”.

Jim Cole

Jim Cole behaalde in 2001 met de groep “dijenik” de eerste plaats in het Oost-Vlaams Rockconcours en werd laureaat van Debuutrock. Drie jaar later startte hij met zijn solo-project en sloeg muzikanten als Peter Lesage en Axl Peleman met verstomming. Dankzij zijn voorliefde voor soul en Beatles is de singer-songwriter niet schuw van funky beats onder een melodieuze song. Momenteel sleutelt hij aan nieuwe nummers en een nieuwe single. Bijgestaan door een hecht soulcollectief is Jim Cole een ware live sensatie!

The Rebelines

The Rebelines is een rockband die begin 2005 werd opgericht. Ze sloten zich op in hun repetitiekot waar ze werkten aan hun eerste demo. Deze was net op tijd klaar om de deadline van het West-Vlaamse rockconcours 'Westtalent' te halen. Ze werden geselecteerd, overleefden de preselectie en de halve finale en veroverden uiteindelijk de derde stek in de finale. De jury omschreef hun muziek als de verbroedering tussen Franz Ferdinand, Blues Explosion en The Van Jets. The Rebelines brengen rock met her en der een scheve haak erin.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?

Korting à la carte

Kom je wel meer naar de Handelsbeurs? Doe je voordeel vanaf vier concerttickets.

  • 4 of 5 concerten -10% op de basis- of reductieprijs
  • 6 of 7 concerten -15% op de basis- of reductieprijs
  • 8 of meer concerten -20% op de basis- of reductieprijs

Bestel à la carte online ▸