Kick-Off 20 x Handelsbeurs: Intergalactic Lovers

pop / rock / song
vr09.09.22
19u00 Allez, Chantez!
21u00 Intergalactic Lovers
Gratis (kom op tijd)
Gratis toegang

20 x Handelsbeurs 

De Handelsbeurs viert haar 20ste verjaardag met een knallende reeks nieuwe concerten én een nieuwe naam. Het hele seizoen brengen we verschillende artiesten en genres samen in nieuwe creaties en kijken we zowel nostalgisch terug als ver vooruit. First things first: de Kick-Off.

O
m 19u Massale samenzang met Allez, Chantez! 

Zwier de registers open en laat je stembanden swingen met het kruim der meezingers. Hoe meer zielen, hoe leuker! Meer info.

Om 21u - Intergalactic Lovers 

Intergalactic Lovers zet vanop de Kiosk het Kouterplein in vuur en vlam. Met hun glorieuze en bejubelde vierde album Liquid Love verzilveren ze opnieuw hun plaats in zowel de Belgische als internationale scene. 'Omineus gefluister, zachtmoedig gehuil en een soundtrack die de perfecte melancholie weet te onderschrijven' zegt De Morgen, en dat is niet gelogen.

Donker maar dansbaar, en dus ideaal voor de Kick-Off van ons 21ste muziekjaar. Niet missen!

Een plaat over verandering en hoe die te omarmen. Een plaat over liefde, in al zijn vormen. Een plaat over tijd en zijn relativiteit. Een plaat ook over de onzin van perfectie, want perfectie is stilte in een wereld waar alles altijd in beweging is.

Intergalactic Lovers

Nieuw hoofdstuk voor de Lovers

Flashback naar 2008. Barack Obama zwaait de plak in de Verenigde Staten, China organiseert de Olympische Zomerspelen en ‘Back To Black’ van Amy Winehouse heerst in de charts. Dichter bij huis, in Aalst, beslissen vier vrienden van vrienden om samen muziek te maken. Een klein jaar later boekt Intergalactic Lovers zijn eerste successen en in 2011 is er met ‘Greetings and Salutations’ een eerste plaat. De pers is laaiend enthousiast, de optredens stapelen zich op, de trein gaat aan het rollen …

Dertien jaar en nog twee succesalbums later, Little Heavy Burdens (2014) en Exhale (2017), kennen zangeres Lara Chedraoui, gitarist Maarten Huygens, bassist Raf De Mey en drummer Brendan Corbey elkaar van binnen en van buiten. Samen doorzwommen ze al heel wat watertjes – privé en persoonlijk. Als onbreekbaar viertal staan ze samen klaar om het volgende hoofdstuk in de carrière van Intergalactic Lovers aan te vatten. Geen dag te vroeg!

De langverwachte, maar ook geslaagde comeback.

Dansende Beren ★★★★

Hun beste, meest dansbare maar donkerste werk.

De Morgen

I.h.k.v. 20 jaar Handelsbeurs
foto © Ramy Moharam Fouad

Timetable

19u Allez, Chantez! op het plein
21u Intergalactic Lovers op het plein
22u30 dj binnen in de foyer

Locatie

Kouter
Bekijk op Google Maps

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz