Hiraeth voor Jonge Oren (6+)

global sounds
families / jonge oren
vr30.09.22
17u Deuren
17u45 Concert
18u30 Meal
€ 9.1 Early Bird
€ 13 Basis
€ 8 -12 jaar
€ 2.6 Uitpas met kansentarief / EDC
€ 10 Maaltijd volwassenen
€ 7 Maaltijd kinderen

Avontuurlijke muziek op kindermaat

Waarom zouden kleine mensen grote muziek niet kunnen smaken? Speciaal voor jonge oren vanaf 6 jaar organiseert de Handelsbeurs een reeks fantastische concerten op kindermaat.

Bands die ’s avonds voor een volwassen publiek spelen, halen eerder op de dag hun kunsten uit de kast voor kleine luisteraars. Dolle grooves om op te dansen, knisperende klanktapijten om bij weg te dromen, melodieën die je meenemen naar verre landen of magisch gezongen verhalen: kruip dicht bij de muzikanten en duik elke keer opnieuw mee in een unieke belevenis.

Hapklaar met een maaltijd erbij

Om de avond hapklaar voor drukbezette ouders te maken, voorzien we aansluitend in onze foyer een heerlijke kindvriendelijke maaltijd. Zo kan iedereen na het concert met een voldaan gevoel naar huis.

Hiraeth voor Jonge Oren (6+)

Violist Wouter Vandenabeele trekt een hele zomer lang met zijn muzikale vrienden door Zuid-Europa. Van de Balkan naar Griekenland, en van Italië naar Spanje. De talen van deze landen kunnen spreken is niet nodig: muziek begrijpt immers iedereen overal.

Tijdens elke halte op hun lange tocht ontmoet deze bende avonturiers plaatselijke muzikanten, die hun liedjes met hen delen en met wie ze samen nieuwe muziek maken. De eindhalte is het podium van de Handelsbeurs: daar vertellen Wouter en de vele muzikanten die hij onderweg is tegengekomen hun gezamenlijke muzikale verhaal. In wonderlijke melodieën en gevoelens die we allemaal kennen, in welk land we ook wonen. 

Van vrolijkheid tot verdriet, van zin om te dansen tot stille heimwee naar huis. Als je je ogen dicht doet en goed luistert, voel je ze vast ook.

Hongerige magen

Wie honger heeft na het concert, kan aansluitend om 18u30 in onze foyer terecht.
Deze keer op het menu:

  • veggie spaghetti
    Reserveer de maaltijd op voorhand samen met je ticket.

Met de steun van Radio Klara, Stad Gent en Handelsbeurs Concertzaal.

I.h.k.v. 20 jaar Handelsbeurs

Programma

Hiraeth Quartet
Laura Cortese (viool, zang) , Wouter vandenabeele (viool), Bert Ruymbeek (accordeon), Jan Debrabandere (gitaar)
Blijf je graag op de hoogte rond het kinderprogramma? (6+)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz