Hey Meredith! * Zonzo Compagnie (6+)

pop / rock / song
families / jonge oren
zo19.03.23
13h Deuren
14h Aanvang
14u45 Vermoedelijk einde
€ 9.1 Early Bird
€ 13 Basis
€ 8 -12 jaar
€ 2.6 Uitpas met kansentarief / EDC

HEYdldiedendo - de wereld van MEREDITH monk

In het appartement van Meredith Monk woonde een schildpad. Nieuwsgierig als ze is, vroeg ze zich af: waarover zou hij dromen? Denkt hij wel eens een keertje na? En zo ja, over wat dan? En kan je over schildpad-dromen een voorstelling maken?

Uniek is Meredith Monk altijd geweest. Ze schrijft muziek, danst, maakt voorstellingen en speelt piano, maar bovenal is ze zangeres. Liever dan liedjes zingen op een tekst, speelt ze met de eindeloze mogelijkheden van de stem. Heydldiedendo zingen zonder over je tong te struikelen. Het inspireerde zangers over de hele wereld op zoek te gaan naar hun eigen klanken.

Droomreeks van componisten


Zonzo Compagnie maakte naam met voorstellingen geïnspireerd op bekende componisten als John Cage, Bach, Miles Davis en Purcell. Voor het eerst voegen ze een hedendaagse en vrouwelijke componiste toe aan dat rijtje.

Ooit maakte Meredith Monk een voorstelling voor Zonzo Compagnie, nu maakt Zonzo Compagnie een voorstelling over haar. Heydldiedendo verkent een oeuvre van bijna 60 jaar, de stem van Meredith Monk achterna.

Een voorstelling van Zonzo Compagnie in coproductie met ChampdAction

Programma

Naomi Beeldens (zang, dramaturgie), Nabou Claerhout (trombone), Meredith Monk, Karel Stulens (compositie), Ine Van Baelen, Stijn Grupping (video en regie)
Blijf je graag op de hoogte rond het kinderprogramma? (6+)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz