Foyer Matinee: Susanna

zo17.11.13

De Noorse zangeres Susanna Wallumrød is gekend als oprichter van ‘Susanna and the Magical Orchestra’ (2000), haar duo met pianist Morten Qvenild. ‘Wild Dog’ is intussen haar achtste album, als je de drie albums met ‘Susanna and the Magical Orchestra’, haar album ‘Jeg Vil Hjem Til Menneskene’ en het recente ECM album met Giovanna Pessi meerekent.

Susanna wordt geloofd om haar interpretaties van alom gekende liederen als Jolene, Hallelujah en Love Will Tear Us Apart. Ze bewees een uniek songschrijver te zijn met een eigen handtekening. Een concert van Susanna blijft dan ook hangen. Ze houdt je niet alleen vast met haar hypnotiserende stem, haar concerten zijn pure magie. Tijdens foyer matinee komt Susanna solo. Om de hele zondag op wolken te lopen…

Dit concert maakt deel uit van Foyer Matinee, een reeks aperitiefconcerten in de Handelsbeurs tijdens de bloemenmarkt op zondag. Kinderen onder de 12 jaar krijgen gratis toegang. Aperitief is inbegrepen in de prijs.

’s Avonds treedt Susanna Wallumrød in de Handelsbeurs ook op met Giovanna Pessi. Samen met deze Zwitserse barokharpiste brengt ze in het concert 'If Grief Could Wait' een ode aan Henry Purcell.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz