Dijf Sanders: 'Puja' (albumrelease)

pop / rock / song, global sounds
di20.10.20

Nieuwe plaat met samples en beats uit Nepal

Multi-instrumentalist en componist Dijf Sanders (Teddiedrum, The Violent Husbands) combineert een brede mix van stijlen met een grenzeloze artistieke benadering vol multiculturele melanges. Na de etnisch-eclectische platen Moonlit Planetarium (2016) en Java (2017) presenteert hij het nieuwe album Puja.  

Verwacht een geluidstrance waar Nepalese monniken zingen en percussieve samples met mantra-achtige techno worden gecombineerd. Namaste!

Een reis naar Nepal

Dijf Sanders zit niet stil. Recent resulteerde dit in samenwerkingen met o.a. Warhaus, Sylvie Kreusch, Mattias De Craene's MDC III en choreograaf Wim Vandekeybus (Die Bakchen - Lasst uns tanzen). En dan zijn er natuurlijk nog zijn soloprojecten.

Voor zijn derde solo-album duikt hij in een wereld doordrenkt met de Nepalese, Tibetaanse, Chinese en Indiase cultuur. Veldopnames en indrukken uit een reis naar Nepal vormen de basis voor een nieuw universum. Live wordt hij bijgestaan door drummer Simon Segers, saxofonist Mattias De Craene en sitarspeler Nicolas Mortelmans.

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Programma

Puja
David Sanders (elektronica), Simon Segers (drums), Mattias De Craene (saxen)

Dit is een concert met beperkte beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz