Dijf Sanders

pop / rock / song, global sounds
di21.09.21

Exotische elektronica

Dijf Sanders doet het opnieuw. Na de uitmuntende elektronische trips op Moonlit Planetarium (2016) en Java (2017) kan je ook bij Puja (2020) niet stilzitten. Hij verzamelt nummers oud en nieuw voor een unieke beklijvende set.

Combineer zijn samples van zingende Nepalese monniken en percussieve beats met heerlijke muzikanten als Simon Segers, Mattias De Craene en sitarspeler Nicolas Mortelmans en je krijgt organische elektronica van de bovenste plank.   

Dijf Sanders

Multi-instrumentalist en componist David ‘Dijf’ Sanders combineert een brede mix van stijlen met een grenzeloze artistieke benadering vol multiculturele melanges. De Gentse kunstenaar heeft altijd aan verschillende projecten, samenwerkingen of producties tegelijkertijd gewerkt - de laatste tijd werkte hij samen met Warhaus, Sylvie Kreusch, Mattias De Craene's MDC III en Wim Vandekeybus (Die Bakchen - Lasst uns tanzen), om er maar een paar te noemen - maar dat belette hem niet ook om solo-platen uit te brengen. 

Dijf Sanders was tot vorig jaar een typische indie-act. Maar op Gent Jazz werd een powertrio-kindeke geboren.

★★★★☆ in Humo

Een organisatie van Handelsbeurs Concertzaal en Democrazy. 

Praktisch

Opgelet, voor dit concert krijg je enkel toegang met een Covid Safe Ticket. Lees hier meer over de covid-regels van de Handelsbeurs.

Dijf Sanders
David Sanders (elektronica), Simon Segers (drums), Mattias De Craene (saxen)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz