Wallace Vanborn

pop / rock / song
di24.04.12

Wallace Vanborn is het trio van bronstige Gentse stonerrockers die er niet voor terug deinzen om grondvesten allerhande te laten daveren. Deze heilige rockdrievuldigheid wisselt de stonerrock af met sexy en dansbare drumbeats. Een magische formule die de band een stevige livereputatie oplevert.

Met hun debuut Free Blank Shots hebben ze dan ook een portie ongewassen rauwe rock aan de kant laten leggen bij de platenboer. Mag dat een beetje meer zijn? In januari 2011 verplettert Wallace Vanborn pers en publiek op het Eurosonic Showcasefestival in Groningen, alwaar 3voor12 hen als béste Belgische band én top 3 van het hele festival bombardeert!

Ondertussen ligt hun tweede album op de loer. Samen met David Botrill, die eerder al samenwerkte met onder andere dEUS, Muse, ... brengen ze in april hun nieuwe plaat uit.

SUPPORT: RAKETKANON

Notoire nieuwkomers in het hardere gerne. Raketkanon blaast, spuwt en knalt alles en iedereen op zijn doortocht aan flarden. Met een bezetting bestaande uit leden van Kapitan Korsakov, Waldorf en Tomàn en na enkele concerten reeds de reputatie van gevaarlijkste live-band van het land, trekt Raketkanon het podium op. Veiligheidsschoenen, helm en kogelvrije vest zijn geen overbodige luxe!

I.s.m. Democrazy

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?