Tuur Florizoone / Simon Segers (6+)

jazz, pop / rock / song
voor jonge oren (6+)
do05.11.20

De Handelsbeurs sluit wegens corona tijdelijk de deuren. Tickethouders worden op de hoogte gebracht. Via livestreams zoeken we nieuwe manieren om muzikanten te verbinden met hun publiek. 

Klanktovenaars aan het werk (6+)
Twee bijzondere soloconcerten voor jonge oren, elk 20 minuten

Tuur Florizoone is een schitterende accordeonist. Als geen ander tovert hij zijn instrument om tot een waanzinnige geluidenmachine die fluistert, zingt, tiert en zucht. In zijn klankentapijt vind je met je ogen dicht een kleurrijke wereld terug. 

Van een woekerende jungle en een rollende donder tot een wiegende zee onder een hemel vol fluitende vogels. De melodieën wurmen zich in je oren en blazen je fantasie vol leven.

Simon Segers solo

Drummer Simon Segers ken je van De Beren Gieren en Black Flower, maar ook van kindervoorstellingen Thelonious en Mile(s)tones. Ook hij neemt je mee voor een ontdekkingstocht op zijn instrument.

Deze keer staan de ritmes centraal. Voel je tenen trillen, laat je benen wiebelen en dompel je helemaal onder in zijn stomende grooves. Van voodoodansjes tot een kleine raveparty: feesten is toegestaan.

A JazzLab Tour
foto © Paulien Verlackt

Programma

Verloop van de dag

16u - 16u20 Tuur Florizoone / 16u25 - 16u45 Simon Segers

Blijf je graag op de hoogte van het kinderaanbod? 
Schrijf je in op de mailinglijst

Dit is een concert met beperkte beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?