The Van Jets

aanstekelijk, krachtig
pop / rock / song
za19.10.19

Wegens het uitverkochte concert, werd er een extra show (18.10) toegevoegd. Meer info.

Slotconcert

Begin november kondigden The Van Jets hun einde aan. Een donderslag bij heldere hemel. Na een carrière van 16 jaar, 5 albums, een paar honderden concerten en tienduizenden tourkilometers op de teller is het Schluss. 

Voor ze een finaal punt zetten met twee hopeloos uitverkochte AB shows, willen ze ook hun hometown uitzwaaien met een feestelijke passage in de Handelsbeurs. Het was tenslotte in een Gentse kelder dat de band zich klaarstoomde voor de Rock Rally in 2004. The rest is history.

16 jaar van heruitvinden 

16 jaar geleden ontsproten The Van Jets uit het niets als duivelskinderen van de rock-n’-roll, tijdens de 2004-editie van Humo’s Rock Rally. Ze bouwden in no time een reputatie uit als één van de opwindendste liveacts van ons Belgenland en verrasten ook op plaat door zich met elk album telkens te heruitvinden. Leg zwanenzang Future Primitives op na debuutalbum Electric Soldiers en je begrijpt wat we bedoelen.

Last but not least: hun arsenaal aan hits. 'Two Tides of Ice', 'Broken Bones', 'Boy To Beastie', 'Electric Soldiers', 'Down Below', 'Teevee', 'Here Comes the Light',... En 'The Future' natuurlijk, waarmee ze in 2010 het lijflied van een generatie schreven. 

Maar vooraleer The Van Jets definitief bijgezet worden in het pantheon van de Belpop zetten ze de Handelsbeurs nog eens in lichterlaaie!

In coproductie met Democrazy

Dit is een concert i.s.m. Democrazy. Democrazy organiseert de ticketverkoop. Cadeaubonnen van de Handelsbeurs gelden niet voor dit concert. Vragen over tickets of over kansentarief, kan je richten aan contact@democrazy.be of je kan bellen naar 09 223 22 27.

20u15 Judith Kiddo
21u15 The Van Jets

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?