Stef Kamil Carlens / support: Catbug

aanstekelijk
pop / rock / song
di26.11.19

Tweede soloalbum

Stef Kamil Carlens heeft niet stilgezeten na zijn doorbraak met dEUS in de jaren 90. Met Moondog Jr. en Zita Swoon bracht hij twaalf albums uit en speelde honderden concerten doorheen Europa. 

Hij is ook beeldend kunstenaar, producer, componist van film- en theatermuziek en maakte met Zita Swoon Group een aantal eigenzinnige voorstellingen.

Met Stuck In The Status Quo (2017) maakte Carlens zijn rentree in het popcircuit, een terugkeer naar de pure muzikale schoonheid die we kennen van het Zita Swoon-oeuvre. In het najaar van 2019 verschijnt zijn tweede soloalbum. 

Op het podium, met Maarten Moesen op drums, Nicolas Rombouts op contrabas, Nel Ponsaers op keys en Alma Auer op harp brengt hij nieuw en oud werk uit zijn uitgebreide repertoire, van melancholisch tot superfunky.

Support: Catbug

Catbug is de nom de plume van de vijfentwintig jarige Paulien Rondou. Haar debuutplaat Universe (2018, Illuminine Records) gooide meteen hoge ogen. Ze speelde reeds support voor o.a. Peter Broderick, The Bony King of Nowhere en Isbells. 

Universe is een ode aan leegte en eenzaamheid en handelt over één worden met de natuur en dromen over berglandschappen. De elf intieme slaapkameropnames zijn een verhaal, een reis doorheen Catbug’s artistieke spinsels. 

Denk aan dierendromen en meditatieve films zoals ‘Old Joy’ van regisseur Kelly Reichardt en ‘Cemetary of Splendor’ van Apichatpong Weerasethakul.

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Progamma

20u15 Catbug
21u Stef Kamil Carlens
Stef Kamil Carlens (gitaar, zang), Maarten Moesen (drums), Nicolas Rombouts (contrabas), Nel Ponsaers (keys), Alma Auer (harp)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?