Stadt / Kiss The Anus Of A Black Cat / Radial Sequence (Autumn Falls)

pop / rock / song
do17.12.15


Autumn Falls is het jaarlijkse indoor festival van booker Toutpartout. Een maand lang krijg je op verschillende locaties een boeiende line-up van alternatieve muziek voorgeschoteld, met kersverse ontdekkingen naast gevestigde waarden. Bekijk het volledige programma.

RADIAL SEQUENCE

Een bries van Hawkwind-passages met een injectie van jaren 90 Britpop, Tame Impala gitaren en van door Thom York bevlogen zangpartijen. De psychedelische pop van Radial Sequence gaat met ‘golden age’ vintage amps en drums voor energetische melodielijnen en hypnotische texturen. Progressief, ja zelfs experimenteel. En met een EP onderweg.

STADT (CD-RELEASE)

Stadt, dat zijn vier doorgewinterde muzikanten die muziek laten opborrelen als resultaat van een gedeeld verleden. Hun debuutplaat Some Kind of Diversion laat indierock met een wolkje psychedelica in de straten uitdijen. Weet dat je naar Stadt gaat om je te laten verrassen, want achter een schijnbaar rustig plein ligt een schreeuwerige verkeersader waar de geluiden pas echt ten volle openbarsten.

"Een interesante spanning die Stadt moeiteloos heel het album weet vast te houden.[...] Stadt laat met dit debuut een zeer goede indruk achter." Rifraf, Johannes De Breuker

KISS THE ANUS OF A BLACK CAT (CD-RELEASE)

Met vijfde album Weltuntergangsstimmung kreeg de droney folkpunk van Kiss The Anus Of A Black Cat een nieuwe wending: drumcomputers, synths en koorgitaren deden hun intrede. Stef Heeren en de zijnen gaan met zesde worp To Live Vicariously verder in dit psyschedelische synth postpunk verhaal. Hun plaat werd geproduced door Koen Gisen en komt uit bij Consouling Sounds en dochterbedrijf 9000 Records.

Handelsbeurs Concertzaal, Democrazy, Toutpartout, Kunstencentrum Vooruit

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?