Sioen: 'Messages of Cheer & Comfort' (cd-release)

pop / rock / song
za10.10.20

Omwille van de corona-pandemie werd dit concert verplaatst naar deze datum. De tickets voor de eerste datum blijven geldig. De oorspronkelijke twee concertmomenten om 19u en 21u worden wegens een grotere capaciteit samengevoegd tot één moment om 20u15. Tickethouders worden hierover persoonlijk op de hoogte gebracht.

Nieuwe plaat

De Gentse singer-songwriter Sioen zit niet stil. Na de succesvolle tour met Zuid-Afrikaanse muzikanten (foto's) volgt de release van zijn nieuw solo-album Messages of Cheer & Comfort. Binnenkort komt het uit, zowel in Zuid-Korea als in België. Sfeer gegarandeerd.

Wat meer over Sioen

Sioen heeft ondertussen al 7 full albums op zijn naam staan en stond op podia in alle uithoeken van de wereld: Europa, Zuid-Afrika, China, Maleisië, Indonesië, Japan, Zuid-Korea,...  zelfs de legendarische club CBGB's in New York moest eraan geloven.

Op zijn palmares staan samenwerkingen met o.a. met jazz legende Toots Thielemans, Marie Daulne van Zap Mama, hij componeerde samen met dirigent Dirk Brossé en pianist Jef Neve, én hij maakt deel uit van kinderband De Piepkes.

Naast zijn nieuwe plaat werkt hij ook aan een muzikaal cross-over project Chords & Cracks, met klavecimbel, electronica en schilderijen van Koen van den Broek. 

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal
foto © Nick Proot

Programma

Dit is een concert met beperkte beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?