Shht (albumrelease)

pop / rock / song
vr13.11.20

De Handelsbeurs sluit wegens corona tijdelijk de deuren. Tickethouders worden hiervan op de hoogte gebracht. Via livestreams zoeken we nieuwe manieren om muzikanten te verbinden met hun publiek. 

Tweede album

Shht
zorgde voor een fenomenale soundtrack bij het einde van DOK, de tijdelijke invulling aan de Gentse Dokken; ze hadden er ook al spraakmakende shows op Pukkelpop en Best Kept Secret op zitten. Zo eindigde hun optreden op Pukkelpop met een parade over het festivalterrein "als rattenvangers van Absurdistan", met het publiek achter zich aan (zie Focus Knack).

Debuutalbum Love Love Love kwam eind 2018 uit en maakte Shht van publiek geheim tot cultband met grote aanhang. Hun tweede album stellen ze voor in de Handelsbeurs. Laat die verwachtingen maar stijgen!

Was Shht een frisco, dan heetten die 'gekheid op een stokje'.

★★★★ Focus Knack

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Foto © Nora Vandendriessche

Extra info

Shht
Michiel Renson (zang), Nathan Ysebaert (gitaar), Mathijs Steels (keys), James De Graef (bas), Wouter Van Asselbergh (drums)

Dit is een concert met beperkte beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?