Secret Garden: UMM

pop / rock / song
za03.07.21

Om 22u speelt Tutu Puoane and the Rebirth Collective op Secret Garden. Wil je beide bands zien? Dan kies je best voor een combiticket.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

De Handelsbeurs opent haar deuren weer voor publiek! Duik samen de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent.

UMM

UMM brengt experimentele popmuziek beïnvloed door muzikanten als Julia Holter, Warpaint en Beach House. Met zangeres en componiste Lise Daelemans aan het roer zijn strakke grooves, synths en fragiele samenzang de ingrediënten voor doordachte nummers.

Ze presenteren hun nieuwe EP Libra. De rode draad is twijfel, symbolisch vertegenwoordigd door het sterrenbeeld weegschaal. Het klinkt ruwer, eerlijker en elektronischer dan het vorige werk.

De succesvolle eerste EP The Good Side bracht de band op het podia van Gent Jazz, de Handelsbeurs, OLT Rivierenhof en De Roma. De release van hun tweede EP Libra op 23 april 2021 deden ze via een concertfilm live vanuit de Minard. Nu is het tijd voor de toevoeging van live publiek.

Alsof Warpaint onlangs een date had met Nicolas Jaar.

Indiestyle

Een gek getimede synthlijn die overgaat in een glinsterende orgie van beats, Ondertussen sleept de kraakheldere zang van frontvrouw Lise Daelemans je door de vele shifts van het nummer heen.

The Daily Indie (NL)

Foto (c) Benoit Vangeel

Programma

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

In het kader van

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?