Secret Garden: T.R.O.M.

jazz
ma05.07.21

Om 22u speelt Tamala op Secret Garden. Wil je beide bands zien? Dan kies je best voor een combiticket.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

De Handelsbeurs opent haar deuren weer voor publiek! Duik samen de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent.

T.R.O.M.

Mathias Vercammen en Nabou Claerhout werden in 2013 na een auditie beiden geselecteerd voor de bigband Ghent Youth Jazz Orchestra. Hieruit ontstond een muzikale vriendschap die tot de dag van vandaag standhoudt. Door hun individuele muzikale zoektocht door de jaren heen steeds met elkaar te delen creëerden ze een blindelingse muzikale vertrouwensband.

Het was dan ook een logische keuze dat Vercammen in 2016 de drummer van Claerhouts kwartet NΔBOU werd, dat in de afgelopen jaren al veel publieksoren kon bekoren. Onder de noemer T.R.O.M. experimenteren de twee met hun mogelijkheden als duo. Met behulp van elektronica en akoestische elementen zoeken ze de dromerige sfeer op. 

Tijdens corona konden de twee naar hartenlust repeteren en verkennen in de ruimtes van de Handelsbeurs. Op Secret Garden horen we het resultaat.  

Programma

T.R.O.M.
Nabou Claerhout (trombone), Mathias Vercammen (drums)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

In het kader van

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?