Secret Garden: The Haunted Youth

pop / rock / song
vr02.07.21

Om 20u speelt The Homesick op Secret Garden. Wil je beide bands zien? Dan kies je best voor een combiticket.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

De Handelsbeurs opent haar deuren weer voor publiek! Duik samen de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent.

The Haunted Youth

The Haunted Youth uit Hasselt brengt meeslepende psych pop die doet denken aan het beste van MGMT, DIIV, Slowdive of zelfs The Cure. De songs over twijfels, hoop en hoe het voelt om een onbegrepen misfit te zijn, krijgen een grootse dreamy en internationale sound waar je als een blok voor valt.

Debuutsingle ‘Teen Rebel’ is meteen een schot in de roos: The Haunted Youth wint De Nieuwe Lichting van Studio Brussel en wordt volop gedraaid in binnen- en buitenland. Ook aan de andere kant van de oceaan trekt de single de aandacht: het haalt zelfs de frontpage van het bekende en invloedrijke Amerikaanse online magazine Consequence of Sound.

The Haunted Youth is there for you and is here to stay.

Foto (c) Annika Wallis.

Programma

The Haunted Youth
Joachim Liebens (gitaren, vocals, synth), Hanne Smets (synth), Tom Stokx (gitaren), Nick Caers (drums), Stef Castro (bas)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

In het kader van

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?