Secret Garden: The Bony King of Nowhere duo

pop / rock / song
do23.07.20

Om 20u speelt Vito op Secret Garden. Wil je zowel tickets voor hem als The Bony King of Nowhere, kies je best voor een combiticket

  • Meer info over Vito

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

The Bony King of Nowhere

Wat voor Bram Vanparys in 2018 begon met rauwe demo-opnames in een koude caravan groeide uit tot een album dat radicaal brak met het nauwe keurslijf van de brave popplaat. Silent Days ontleedt de smart van een gebroken liefde en transformeert die in een weidse klank en intieme teksten. 

Op Secret Garden brengt The Bony King met een exclusieve set zijn songs terug tot de essentie, in duo met vaste kompaan Jasper Hautekiet op elektronica en synths. Verwacht een greep uit zijn volledige oeuvre. 

Programma

The Bony King of Nowhere
Bram Van Parys (gitaar, zang), Jasper Hautekiet (contrabas, drumcomputer, synths)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?