Secret Garden: Joachim Badenhorst met Zero Years Kid

jazz, pop / rock / song
wo22.07.20

Om 20u speelt Alhamwy Vandenabeele Quintet op Secret Garden. Wil je zowel tickets voor hen als Joachim Badenhorst, kies je best voor een combiticket

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

Zero Years Kid

Klarinettist Joachim Badenhorst spendeerde de laatste vier maanden in Japan, met zijn vrouw en baby. Toen ze begin maart naar Tokyo vlogen voor enkele concerten, sloeg na aankomst de corona-pandemie toe. Een terugvlucht naar huis konden ze niet meer bemachtigen.

Hij maakte een lo-fi album ter plaatste genaamd Kyoto. Het is een soort audio dagboek met field recordings afgewisseld met songs waar hij zingt over het dubbele gevoel van niet naar huis te kunnen, maar tegelijk in een droomachtig mooie stad te verblijven. Op dat laatste album staan geen klarinetten, dat is misschien verrassend. 

Eerder bracht Joachim onder de noemer Zero Years Kid een album uit dat focust op zang en electronica (Ongerijmde Rijmen, Eotrax 2019). Dit concert in de Handelsbeurs zal een combinatie zijn van Zero Years Kid, Joachim’s rietinstrumenten, en misschien ook enkele Kyoto-momenten.

Programma

Zero Years Kid
Joachim Badenhorst (rieten, zang, elektronica)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?