Secret Garden: Camille Camille

pop / rock / song
do01.07.21

Om 22u speelt Naima Joris op Secret Garden. Wil je beide bands zien? Dan kies je best voor een combiticket.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

De Handelsbeurs opent haar deuren weer voor publiek! Duik samen de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent.

Camille Camille

De Belgische singer-songwriter Camille Camille noemt haar muziek graag melancholische rustgevende folk. Inspiratie haalt ze uit de natuur, dromen, zelfreflectie, menselijke relaties en het steeds veranderende aspect van dingen. Ze presenteert haar debuutalbum.

Ze leerde haar eerste gitaarakkoorden van haar moeder en heeft sindsdien haar eigen manieren ontwikkeld om muziek te maken. Op 18-jarige leeftijd, tijdens haar jaar aan de zuidkust van Engeland, ging ze voor het eerst de straat op. Sindsdien zijn de straten een speeltuin geworden waar Camille Camille niet alleen haar vocale vaardigheid ontwikkelde, maar ook inzicht kreeg in het belang van een eerlijke en rauwe benadering om contact te maken met haar publiek.

Na samen te hebben gewerkt met producer Anders Lagerfors uit Göteborg voor haar singles, werkt Camille Camille aan haar debuutalbum dat later dit jaar op On The Level zal verschijnen.

Laat de meeslepende hese stem van Camille Camille je ziel kalmeren en dompel jezelf onder in haar weemoedige melodieën van zachte slaapkamermensen, die op subtiele wijze hoop en melancholie samenbrengen.

Programma

Camille Camille
Camille (zang, gitaar)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

In het kader van

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?