Secret Garden: Brik Tu-Tok (familieconcert 6+)

pop / rock / song
voor jonge oren (6+)
ma20.07.20

Om 20u speelt Brik Tu-Tok hun set voor alleen volwassenen. Lees er alles over.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

Brik Tu-Tok

Een vreemd duo verschijnt op het podium. Ze noemen zichzelf Brik Tu-Tok. Net als hun naam en hun kostuums klinkt hun muziek als één groot, absurd knutselwerk. Met cassettes, huishoudelijke prullaria en allerlei zelfgemaakte apparaatjes wekken ze de meest gekke liedjes tot leven. Soms grappig, soms mysterieus en altijd een beetje knetter. 

Parallel universum

Ben je klaar voor een reis naar een parallel universum? Frons je wenkbrauwen, knipper drie maal goed met je ogen en word zelf Brik Tu-Tokker in dit wel érg bijzondere spektakel in de geheime binnentuin van de Handelsbeurs.

Raar en aanstekelijk en goed

Humo

Brik Tu-Tok gaat voor een totaalpakket waarin grenzen tussen kunst, theater en muziek worden verlegd. In hun gedurfde performances schept het duo een eigen universum.

Focus Knack

Programma

Brik Tu-Tok
Maxim Storms & Linde Carijn (muzikale uitvoering)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?