Secret Garden: Brik Tu-Tok

pop / rock / song
ma20.07.20

Om 15u speelt Brik Tu-Tok hun set aangepast voor families (6+). Lees er alles over.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

Brik Tu-Tok

Brik Tu-Tok neemt je mee op een rollercoasterrit door een bevreemdend parallel universum, waar geluiden tot leven worden gewekt met cassettes, huishoudelijke prullaria en zelfgeknutselde objecten. 

De bandleden ontpoppen zich tot bontgekleurde personages. Soms grotesk, soms humoristisch, altijd mysterieus en dansend op de grens tussen muziek en theater.   

“Too Sushi for my Pony”

Brik Tu-Tok is het geesteskind van theatermakers Maxim Storms en Linde Carijn, die in deze onconventionele band hun creatieve energie en innerlijke werelden onder de loep houden. 

Bij vlagen doen ze denken aan Coco Rosie, Moondog of Daniel Johnston, maar bovenal zijn ze onnavolgbaar zichzelf. Catchy, absurd, krachtig en betoverend. Of zoals ze het zelf zeggen: “Too Sushi for my Pony”.

Raar en aanstekelijk en goed

Humo

De dreiging doet denken aan die van de meest macabere verhalen van Nick Cave of de mystieke doompop van CocoRosie, maar er is bij Brik Tu-Tok toch nog een grotere hoek af.

Etcetera, Evelyen Coussens

Programma

Brik Tu-Tok
Maxim Storms & Linde Carijn (muzikale uitvoering)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?