Secret Garden: An Pierlé Quartet (familieconcert 6+)

pop / rock / song
voor jonge oren (6+)
di21.07.20

Om 20u speelt An Pierlé Quartet haar set voor alleen volwassenen. Lees er alles over.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

Knetterende liedjesspeeltuin voor jong en oud (6+) 

Met haar nieuwe kwartet danst singer-songwriter An Pierlé op het koord tussen experimentele pop en kleurrijke jazz. Vrolijke improvisatie staat voorop, daar kan zelfs corona geen stokje voor steken. 

Voor dit concert ontvangt elk kind bij aankomst een kleurrijk mondmasker en een hoogstpersoonlijk instrumentje. Genoeg om je te smijten in de muziekvreugde, dansen op je stoel is bovendien toegelaten!

An Pierlé in een nieuw verbond 

An Pierlé buitelt al meer dan twintig jaar lang op haar eigenzinnige manier door het muzieklandschap. Van popalbums, theaterspektakel en filmsoundtracks tot de magische kindervoorstelling Slumberland: lenig en speels verkent ze alle uithoeken van haar schijnbaar eindeloze creativiteit. 

In haar kwartet scheurt manlief Koen Gisen op zijn saxofoon terwijl de Hendrik Lasure en Casper Van De Velde van SCHNTZL de speeltuin uitbreiden met drums, percussie, synths en een schatkist vol elektronica.

Programma

An Pierlé Quartet
An Pierlé (zang, piano, trompet), Hendrik Lasure (synthesizer, loops), Koen Gisen (basklarinet, saxofoon, gitaar), Casper Van de Velde (drums)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?