Secret Garden: An Pierlé Quartet

pop / rock / song
di21.07.20

Om 15u speelt An Pierlé Quartet haar set aangepast voor families (6+). Lees er alles over.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

Geknetter tussen pop en jazz 

Dit nieuwe kwartet verenigt singer-songwriter An Pierlé, muzikant-producer Koen Gisen en het jonge jazzduo SCHNTZL. Ze verkennen elkaars werelden en stellen hun eerste album voor met een opvallende mélange tussen jazz, pop en cabaret.

Van Sylvia naar een plaat

Singer-songwriter An Pierlé volgt als artieste resoluut haar eigen koers. Toen ze in 2017 resideerde in het Gentse SMAK, namen Hendrik Lasure en Casper Van de Velde op dat moment hun eerste album op bij haar levensgezel Koen Gisen. De vier werden al snel kompanen.

Hun eerste wapenfeit op de planken volgde met het muziektheater ‘Sylvia’. Ze ontwikkelden er een heel eigen taal, een soort experimentele popmuziek die zich strekt van serene landschappen naar expressieve Brechtiaanse cabaret-fun. Aanvankelijk stond hun muziek ten dienste van een theatervoorstelling, nu diepen ze die verder uit. 

Programma

An Pierlé Quartet
An Pierlé (zang, piano, trompet), Hendrik Lasure (synthesizer, loops), Koen Gisen (basklarinet, saxofoon, gitaar), Casper Van de Velde (drums)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?