Secret Garden: Aafke Romeijn

pop / rock / song
vr24.07.20

Om 22u speelt Meskerem Mees op Secret Garden. Wil je zowel tickets voor haar als Aafke Romeijn, kies je best voor een combiticket.

Intieme concerten in een imaginaire binnentuin

Duik samen met de Handelsbeurs de zomer in met een reeks intieme concerten. De concertzaal transformeert voor de gelegenheid in een groene oase, compleet met plantenjungle, zacht zingende vogels en gedempt licht. Welkom in de Secret Garden van Gent. 

Aafke Romeijn 

Aafke Romeijn laat dansbare electro naadloos overgaan in spoken word en fluisterliedjes. Haar nieuwste album M vormt meteen ook de soundtrack bij haar debuutroman Concept M

Het levert een wonderlijk landschap op met zowel samples van obscure soul- en jazzplaten als van modernistische dichters en Sonic Youth. Ze vloeien moeiteloos samen met grootste arrangementen in een plaat die zweeft tussen beats en strijkers. Hiermee gaat Romeijn de Nederlandstalige electropop van Roosbeef en Eefje de Visser achterna. 

Met deze plaat kunt u overal naartoe… van stuiterende Kraftwerk-techno tot strijkerrijke liedjes voor het slapengaan.

De Morgen over M, ★★★★

Programma

Aafke Romeijn (zang, keys), Bram Leven (gitaar), Hidde Roorda (bas)

Secret Garden gaat door met beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?