Rudy Trouvé / Nordmanns Daughter Of Horror

grensverleggend, krachtig
pop / rock / song, jazz
za11.03.17

MUZIKALE WAANZIN

Muzikant en visueel artiest Rudy Trouvé waart rond in een al even eigenzinnig universum. Songs, collages, soundscapes en filmpjes vormen een totaalbeeld van een zoekende creativiteit.

Nordmanns muziek tussen rock en jazz bezit een suggestieve kracht en filmische sfeer. De bizarre cultfilm Daughter Of Horror uit 1955 is hen op het lijf geschreven.

RUDY TROUVÉ

In de vroege jaren 90 maakte Rudy Trouvé deel uit van de bruisende Antwerpse scene waaronder dEUS (waar hij enkele jaren lid van was), Dead Man Ray, Kiss My Jazz, Gore Slut en talloze andere projecten.

Intussen is hij nog altijd bezig met label Heavenhotel en projecten die de ruimte tussen rock, avant-garde en grafische kunst opvullen. Zelden gestroomlijnd, vaak botsend, altijd inventief.

NORDMANN

De oorspronkelijke versie van Daughter Of Horror bevatte geen dialogen; enkel muziek en geluidseffecten. Een dolgedraaide combinatie van droom en werkelijkheid, ratio en waanzin.

Spek naar de bek van het Gentse Nordmann. Met hun potige sound en brede kijk slalommen ze moeiteloos tussen de werelden van rock, jazz en experiment. Op de wip tussen fascinatie en morbide sensualiteit.

i.s.m. JazzLab Series

Muzikanten

Rudy Trouvé (gitaar, animatiefilm)
Nordmann
Edmund Lauret (gitaar), Mattias De Crane (tenorsax), Dries Geusens (bas), Elias Devoldere (drums)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?