Raymond van het Groenewoud: 'Club 65'

pop / rock / song
vr13.03.15

Het uitgepuurde Nederlandstalige lied

Meester van het Nederlandstalige lied Raymond van het Groenewoud bereikt de kaap van 65, en dat viert hij. Nee, hij gaat niet met pensioen. Niemand die dat verwacht van de man die van het podium zijn wereld heeft gemaakt. Wel denkt hij eraan om het rustiger aan te gaan doen, want 65 is 65, ook voor wie er na al die jaren nog zoveel overblijft.

En rustiger, dat betekent mogelijk wel solo, een zanger zonder meer. Voor ze legende wordt, speelt Raymonds onovertroffen band dus samen met hem nog ten dans: zoon Leander op keys, drummer Cesar Janssens, gitarist Bruno De Groote, bassist Mich Verbelen en organist Pieter Van Bogaert. Van het Groenewouds buidel met zowel immens breekbare als gekke liedjes is goed gevuld, dus daar komt alleen maar moois van.

"Van het Groenewoud schittert alweer het meest wanneer hij onderdak geeft aan die treurigheid: het is de eeuwige logé in zijn leven." (De Morgen ****)

Raymond van het Groenewoud (zang, gitaar, keyboard), Leander van het Groenewoud (zang, keyboard, percussie), Cesar Janssens (drums), Mich Verbelen (bas), Pieter van Bogaert (Hammond & accordeon)

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?