Praga Khan - 'Frame by Frame'

vr07.12.07

De theater tours van Praga Khan hebben sinds 'The Next Dimension' in 2004 en 'Code Red' vorig jaar, een reputatie hoog te houden. Met 'Frame by Frame', geprogrammeerd voor het najaar van 2007, wil Maurice Engelen opnieuw de grenzen van zijn artistieke mogelijkheden verkennen. De show zal, naast de gebruikelijke gastartiesten, performers en muzikanten, een verbluffend spektakel aan visuele en technologische hoogstandjes tonen. De visuals van de nieuwe show en de moderne communicatiemiddelen vormen de basis van 'Frame by Frame', en de technische mogelijkheden worden tot aan de uitersten afgetast.

Nieuwe technologieën op gebied van internet, wireless, GSM, creatie van virtuele werelden, toename van bandbreedte, ... worden alsmaar belangrijker. 'Frame by Frame' wil door gebruik te maken van deze nieuwe mogelijkheden en in nauwe samenwerking met Belgische vooruitstrevende bedrijven een nieuwe trend zetten in de showbusiness, waarbij niet alleen de grenzen verlegd worden in tijd en dimensie, maar ook de individuele toeschouwer een nieuwe belevenis gegeven wordt.

'Frame by Frame' wordt een nieuwe trip doorheen Praga's denkwereld en een nieuw avondvullend programma, waar nog lang over zal nagepraat worden.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?