Parcoeur (6+)

klassiek
overdag
voor jonge oren (6+)
za14.03.20

Door de strenge maatregelen rond het coronavirus wordt dit evenement uitgesteld naar een latere datum. Tickethouders worden binnen de twee weken op de hoogte gebracht over de nieuwe concertdatum of mogelijke annulatie en terugbetaling. Lees meer

Hartverwarmend hedendaags parcours - voor jong en oud

Tijdens Parcoeurs verandert het Handelsbeursgebouw in een labyrint van wonderlijke klanken en creaties. Hiervoor sturen verschillende muziekacademies hun leerlingen uit. 

Ze verrassen met eigenzinnige uitvoeringen van bestaand werk, eigen composities en experimenten met nieuwe technologie. De poort staat wagenwijd open voor multimediale installaties en gekke cross-overs. Op verkenning!

Wat kan je verwachten?

Bij de start krijgt het publiek in de concertzaal een 'massage sonore'. In het donker prikkelen de deelnemende muzikanten alle luisteraars met zachte akoestische geluiden.

Daarna zwermen verschillende groepen luisteraars uit, elk op sleeptouw genomen door een filosofische gids. Doorheen heel het gebouw kan je zo de verschillende audiovisuele constellaties aanschouwen. 

Tot slot de 'grand finale’, waar alle deelnemers weer samen ten tonele verschijnen voor een laatste feestmoment.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?