ODEGAND

ander format
za15.09.12

2012 = TIEN JAAR ODEGAND!

OdeGand - de jaarlijkse opener van het culturele seizoen - viert zijn tiende verjaardag! Het muziekfeest op en langs de Gentse binnenwateren zal knallen als nooit tevoren! Op de line-up tal van topartiesten. Geniet van muziek in elke Gentse cultuurtempel: van flamenco over jazz tot klassiek, gebracht door internationale talenten. Vaar van het ene concert naar het andere en beleef een dag Avignon aan de Leie.’s Avonds geniet je van een magische sfeer met concerten aan de Gras- en de Korenlei. Als kers op de taart: een vuurwerk dat nog lang blijft nazinderen. Eén ticket verschaft toegang tot de bootjes, meer dan 50 concerten en tientallen concertlocaties.

PROGRAMMA IN DE HANDELSBEURS

13u30 & 17u | Anne Niepold

Deze jonge accordeoniste ademt vrijheid op het podium! De vrijheid om een eigen weg in te slaan doorheen een divers muzikaal landschap, gaande van Bach tot Nirvana. Met een aanstekelijke expressie vult ze de hele scène. Ze noemen haar ook ‘de Toots Thielemans van de diatonische trekzak’. Geen wonder dat ze de Toots Thielemans Award al in de wacht sleepte!

15u15 & 20u | Christian Zehnder

Zijn baritonstem klinkt als een alpenhoorn, zijn adem als een lied. De Zwitser Christian Zehnder lijkt wel in constante metamorfose; van jodelaar tot Mongoolse shaman, met verrassende grond- en boventonen die schommelen tussen klassiek, volks, jazz en hedendaags. Vol overgave, met charme en scherts, tot het publiek betoverd wordt!

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?