'Nuff Said met Stijn Vranken, Bob Maclaren, ...

ander format
za02.06.12

JOHAN PETIT (HOST), NATIVE SUN (VK) FT. BRZZVLL (LIVE), NABIL ABDULRASHID (VK), STIJN VRANKEN EN BOB MACLAREN (NZ)

Het vijfde seizoen van een ijzersterke formule, en nu voor het tweede keer in Gent. De achterkant van de tong. Verwacht diepe zieleroerselen van getormenteerde schrijvers, scherpe humor van spitsvondige comedians, rake beelden geplukt uit de stad, opzwepende funky muziek van huisband BRZZVLL, magistrale bindteksten van gastheer JOHAN PETIT. Maar vooral. Verwacht het onverwachte.

NATIVE SUN (VK) is een duo uit Londen bestaande uit rapper MOHAMMED YAHYA met roots in Mozambique en singer-songwriter SARINA LEAH met roots in de Caraïben. Samen zorgen ze voor een verrassende mengeling van hip hop met Afrikaanse ritmes.

NABIL ABDULRASHID (VK) is een van de meest creatieve en originele talenten van zijn generatie. Met zijn onnavolgbare energie en scherpe inzichten heeft hij ongeveer heel Engeland platgespeeld. "Fantastic, entertaining and educating" - Eddie Izzard. "Maaaaaaaad funny" - Dizzee Rascal

RICK DE LEEUW (NL) > Rick De Leeuw laat zich vervangen door: STIJN VRANKEN (BE). Hij staat bekend als de Nachtdichter van Antwerpen en Gent en werd uitgeroepen tot Belgisch Poëzieperformer 2004. In 2008 debuteerde hij met de bundel Vlees Mij. Zijn tweede bundel, Wees Gerust, Maar Niet Hier, verscheen in 2011. Naast poëzie schrijft hij ook columns en theaterteksten.

BOB MACLAREN (NZ) is een schitterend en zeer expressief verteller. Zijn optredens zijn in elk continent uitgezonden op TV. Voor hem geen platgetreden comedypaden. Het reizen en constant verward zijn door het leven, zijn thema’s die vaak terugkomen in de scherpe en originele comedy van deze Nieuw- Zeelander.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?