'Nuff Said

ander format
za03.03.12

'NUFF SAID MET BOB MACLAREN (PRESENTATOR - NZ), BRZZVLL (HUISBAND - B), MAGNUS BETNÉR (COMEDIAN - S), AMIR SULAIMAN (DICHTER - VS) EN HARRY GLOTZBACH (COMEDIAN - NL)

Het vijfde seizoen van een ijzersterke formule, maar voor het eerst in Gent. De achterkant van de tong. Verwacht diepe zieleroerselen van getormenteerde schrijvers, scherpe humor van spitsvondige comedians, rake beelden geplukt uit de stad, opzwepende funky muziek van huisband BRZZVLL, magistrale bindteksten van afwisselend de gastheren JOHAN PETIT en zijn Nieuw-Zeelandse tegenvoeter BOB MACLAREN. Maar vooral. Verwacht het onverwachte.

MAGNUS BETNER (S) is een superster in Zweden. Zijn theatershows geraken in een mum van tijd uitverkocht en zijn al bezocht geweest door honderdduizenden mensen. Omdat hij een donkere en confronterende stijl hanteert, kreeg Betnér al snel de bijnaam Prince of Darkness. In 2005 en 2010 werd hij tot comedian van het jaar verkozen.

AMIR SULAIMAN (VS) is een internationaal geprezen en gerenommeerde dichter. Zijn debuutalbum Like a Thief in the Night werd bejubeld door pers en publiek en bevat gastbijdragen van o.a. Mos Def en The Last Poets. Sulaiman heeft het podium al mogen delen met de groten der aarde, zoals Kanye West, Lauren Hill en Stevie Wonder.

HARRY GLOTZBACH (NL) is een van Nederlands talentvolste stand-up comedians. In 2003 won hij het Comedy Concours van het Amsterdams Kleinkunst Festival en in 2005 was hij finalist van het Leids Cabaret Festival. Ook was hij te zien in programma’s als Raymann is Laat, The Comedy Factory en diverse comedyshows op Comedy Central.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrief klassiek of jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?