Millionaire (albumrelease) / support: MATTIASDECRAENE

pop / rock / song
vr16.04.21

Omwille van de corona-pandemie wordt dit concert alsnog verplaatst. We zijn in druk overleg met de band voor het vinden van een nieuwe datum. Je oorspronkelijke tickets blijven hiervoor geldig. Zodra we het weten, brengen we tickethouders op de hoogte. 

Nieuw album APPLZ ≠ APPLZ

Tim Vanhamel maakte deel uit van de beste bands die we in ons land al zagen passeren: Evil Superstars, dEUS, Broken Glass Heroes, The Hickey Underworld en... Millionaire vaneigens! Twee jaar na magnum opus Sciencing, met singles 'I'm Not Who You Think You Are' en 'Busy Man', staat er weer een nieuwe plaat voor de deur. 'Cornucopia' is de openingstrack van een nieuw album dat verwacht wordt in maart 2020. 

Tim Vanhamel zelf houdt het cryptisch:
"Time’s up, time’s down, time’s right in time #fillvoidshopeatworkconsumeplanet
Cornucopia=track1 Millionaire APPLZ ≠ APPLZ out March 2020." 

Support: MATTIASDECRAENE

Saxofonist Mattias De Craene slaat zijn eigen weg in met een soloplaat die in april uitkomt. De donkere turbulente sound van MDCIII en Nordmann maakt plaats voor een meer persoonlijke, introverte focus op minimalisme en melancholie.

De basis voor zijn muziek bouwt hij met herhalingen en effecten; de hoofdrol is andermaal weggelegd voor de lange, etherische melodieën van zijn saxofoon. Het resultaat is een vrij en overweldigend geheel dat gelijkenissen vertoont met het werk van Nils Frahm en Colin Stetson. 

De plaat komt uit op Record Store Day, 18 april 2020 bij WERF Records

Een organisatie van Democrazy en Handelsbeurs Concertzaal

Extra info

support: MATTIASDECRAENE
solo op sax
Millionaire
Tim Vanhamel (zang/gitaar), Aldo Struyf (gitaar/keys), Sjoerd Bruil (gitaar), Bas Remans (bas), Hans De Prins (keys), Damien Vanderhasselt (drums)

Dit is een concert met beperkte beperkte capaciteit én mondmasker. Met welke zaken moet je nog rekening houden? Bekijk de covid-regels van de Handelsbeurs.

Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?