Kraakpand met o.a. Scarlett O'Hanna

vr28.11.14

Zet een handvol muzikanten bij elkaar in een zaal en laat ze om de beurt spelen en iets over zichzelf vertellen. Dat is Kraakpand. Op één avond reis je met vier verschillende bands van het ene genre naar het andere, van de ene sfeer in de andere. Dit in intieme clubsetting, op neusafstand van de muzikanten. Voer voor avonturiers!

Volg de facebookpagina van Kraakpand

SCARLET O'HANNA

Scarlett O'Hanna's in het oog springende stem doet denken aan een mix van Florence and the Machine en Norah Jones. Misschien nog het beste te omschrijven als breekbare en verfrissende indiefolk.

"Scarlett O'Hanna grips more attention in a few minutes than other artists do in their whole career and het promising talent is taking her to the major leagues." (Rifraf)

STEPPE

Gastvrouw Lies Steppe trekt haar muzikale schoenen aan. Ze stelt haar tweede plaat Still voor, met poppy songs die je naar de zomer doen smachten.

ZWERM

Het Belgisch/Nederlands elektrisch gitaarkwartet Zwerm duikt in de oude muziek, maar niet zonder er een nieuw randje aan te geven. Vanuit hun focus op compositie, improvisatie, experiment en performance navigeren ze moeiteloos tussen stijlen en tradities.

Johannes Westendorp, Bruno Nelissen, Matthias Koole en Toon Callier (elektrische gitaar)

MYRDDIN DE CAUTER EN MAYA YOUSSEF

Flamencogitarist Myrddin De Cauter - zowaar een fenomeen in de hedendaagse muziekwereld - gaat in dialoog met de Syrische kanunspeelster Maya Youssef. Ze tasten de grenzen en vooral ook de raakvlakken af tussen flamenco en Arabische klassieke muziek. Bekijk Myrddin De Cauters "verbluffend snarenspel" op Cobra.be.

"Een bijzonder getalenteerd multi-instrumentalist. Vooral op gitaar behoort hij tot het beste van de hedendaagse flamenco." (Cobra.be over Myrddin De Cauter)


Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?