Kraakpand 6.3

za28.04.12
De ingrediënten van Kraakpand zijn naar goede gewoonte: vijf bands, de meest uiteenlopende muziekgenres, een spannende wisselwerking tussen de groepen, een indrukwekkende opstelling in de zaal en presentator Helmut Lotti, die de show als gastheer aan elkaar praat. Vanaf 20u brengt DJ Sir Sourire de sfeer erin, na de show gaat het feestje gewoon door in de foyer.

LINE UP

Black Cassette | rock

"Kraakpand eigenlijk de Vlaamse - helaas door de pers genegeerde - Later With Jools Holland. Ik heb met Sukilove en met Broken Glass Heroes ook al op Kraakpand gestaan en dat waren fijne ervaringen. Het eten is altijd goed in de Handelsbeurs en de gezamenlijke begintune is ook telkens interessant om te saboteren met valse noten en verkeerde timings, waarvoor bij voorbaat mijn excuses. Ik kijk er naar uit om met de andere bands op het podium te staan. En Eefje De Visser komt net als mij uit Nederland dus dat wordt hardstikke gezellig.”

Sjoerd Bruil - Black Cassette

Monogold | indie rock/song

"Nooit gedacht dat we in volle zomer een cd zouden gaan vergelijken met de zwarte sazie die we traditioneel, maar toch vooral op herfstige winteravonden, als tv-dekentje bezigen. Edoch. Homeland van monogold is nu eenmaal hartverwarmend zoals een Luikse wafel dat kan zijn op een druilerige winkelslenterdag. Van breed meanderend - We'll find our home en So we say - tot kortsprakerig knap - Without en Some day - maar toch altijd keihard in your face. Amai, zo schoon…"

Stijn Vanderhaeghe, Menzo (september 2011)

Cape Coast Radio | Afro Beat

Voor fans van Pinback, Vampire Weekend, the Notwist, Yeasayer…

Eefje De Visser | folk / pop

'De koek' is uit, nu ook in België, en de cd-presentatie in de AB in Brussel is inmiddels achter de rug. Deze maand brachten we er ook onze tweede single, 'De stad' uit. Deze staat nu bij Radio 1 op A-rotatie en samen met regisseur Miguel Narings namen we daarom in Antwerpen een video op. Veel lieve mensen werkten er hard aan mee en nu hij mag de wereld in! (bekijk hem hieronder bij de filmpjes)

Eefje De Visser, nov 2011

Myrddin | flamenco

"Flamenco is mijn grote passie, maar in mijn composities zitten ook de genres waarmee ik opgroeide, klassiek en jazz, heel erg verweven."


Blijf op de hoogte - Handelsbeurs nieuwsbrief

Door in te schrijven, ga je akkoord met de privacyverklaring van de Handelsbeurs.
Ontdek ook de nieuwsbrieven Jonge Oren en Jazz

Kom je wel eens vaker?
Neem een abonnement

Krijg korting en geniet heel het jaar van de beste plaatsen in jouw favoriete genre(s).

Tickets bestellen?